Wedstrijddeelname

 

Deelname aan een wedstrijd van Your Body Federation is voor iedereen mogelijk. Deelname kan echter alleen geschieden via een inschrijfformulierOm je in te schrijven voor een wedstrijd van Your Body Federation zul je een inschrijvingsformulier moeten aanvragen bij:

E-mail: info@yourbodyfederation.net

Of downloaden vanaf de site www.yourbodyfederation.net onder de knop inschrijfformulier.

Dit formulier vul je naar waarheid in en stuur retour naar bovenstaand mailadres.
Tevens stuur je een kopie van jouw geldig paspoort of ID mee retour, dit is verplicht.

Let op!
YBF hanteert een sluitingsdatum voor wanneer de inschrijvingen uiterlijk binnen moeten zijn. Deze informatie staat op het inschrijfformulier.
Kijk ook op de site bij de betreffende wedstrijd informatie, of neem hierover contact met ons op.

Naast naturel wedstrijden organiseert YBF ook wedstrijden die niet gecontroleerd worden op doping. (In het verleden al beginners wedstrijd en de Body Factor Cup)
YBF werkt met het systeem klasse indeling op fysiek welke volgens ons nog steeds het eerlijkst is voor de atleet. YBF wil hiermee ook de New faces motiveren zodat de “opstap” om aan en wedstrijd deel te nemen wat lager komt te liggen.
Door dit systeem kan je geen appels met peren vergelijken en sta je naast jouw gelijkende fysieken. Met klasse indeling op gewicht zit hier 10kg tussen per klasse en kan de jury zijn persoonlijke voorkeur voor hardheid of juist massa eerder uitspreken wat vaak onduidelijkheid schept voor de atleet en resulteert in onbegrip zowel bij de atleten als het publiek.

* YBF streeft naar goed georganiseerde en gezellige wedstrijden voor de atleten, zodat wij hen een podium kunnen bieden waar zij hun sportieve prestaties    kunnen laten zien. YBF verwacht van de atleten een sportieve prestatie en zo ook sportief gedrag op de evenementen. Atleten en/of bezoekers die zich niet kunnen gedragen zullen vriendelijk doch dringend verzocht worden het evenement te verlaten. YBF behoud zich het recht om zonder opgaaf van verdere redenen een atleet of bezoeker te weigeren.